Het is morgen 1 december en dat betekend Giftmas bij Gift A Licious 🎁

Bij Gift A Licious hebben wij zoveel zin in de kerst, dat wij vanaf 1 december beginnen met aftellen en dat doen wij met Giftmas, de online adventskalender!

      

Giftmas online adventskalender Gift A Licious

Vroeger kreeg ik als kind altijd een chocolade-adventskalender in mijn schoen. Iedere dag was het weer een verrassing welk chocoladefiguurtje er nu weer in zat. Ik moet eerlijk bekennen dat ik mezelf de afgelopen jaren opnieuw trakteer op zo’n chocoladekalender. Tegenwoordig hebben alle bekende chocolademerken er wel één. De adventskalender is sinds een aantal jaren een opkomende trend in Nederland. Het ene na het andere merk komt met een adventskalender op de markt, van beauty- tot kaarsen-adventskalenders.

 

Een adventskalender is zo’n leuk concept! Want zeg nou zelf: niets is leuker dan iedere dag een verrassing open te mogen maken 🥰. Daarom heb ik besloten om met Gift A Licious een online adventskalender te maken. Maar hoe gaat dit in zijn werk? Vanaf morgen 1 december t/m 24 december komt er iedere dag om 12:00 uur een Giftmas giftbox online. De afgelopen weken ben ik druk bezig geweest om 24 unieke giftboxen samen te stellen! Ze hebben elk een thema en zijn gevuld met bijzondere producten die ik met veel aandacht heb uitgezocht. Iedere box zal met veel liefde worden verpakt in mooie kerstversiering, waardoor de boxen een perfect en uniek cadeau zijn om iemand mee te verrassen of om aan jezelf cadeau te doen.

Ik zal een klein tipje van de sluier geven om niet te veel te verklappen, want het moet natuurlijk wel een verrassing blijven! De producten in de giftboxen zijn een variatie van kerstcadeaus tot algemene cadeaus. Morgen komt de eerste box al online 🤗 Spannend!!

De Giftmas giftboxen zijn uniek! Ik heb er bewust voor gekozen om iedere giftbox slechts 1 maal aan te bieden om zo de exclusiviteit van een box te kunnen waarborgen. Zodat jij als klant verzekerd bent dat je een unieke giftbox geeft of krijgt. Bij iedere giftbox zit een kleine verrassing van Gift A Licious voor de gelukkige ontvanger van de Giftmas giftbox. Het is tenslotte december, de feestmaand van het jaar, en dan kunnen we elkaar niet genoeg verrassen!!

               

                       Hulst                            

Nog even in het kort hoe Giftmas in zijn werk gaat:

24 dagen lang komt er iedere dag een Giftmas giftbox online, waarvan er maar 1 beschikbaar is. Dus wees er snel bij want: op = op. De boxen komen iedere dag om 12:00 uur online in de webshop en worden bekend gemaakt via Facebook en Instagram. Mocht je @giftaliciousnl nog niet volgen ga dan snel naar onze social mediakanalen en volg ons om geen giftbox te missen, want het is Giftmas de komende 24 dagen!

Kerstboom

 

 

Enjoy the gift season!          

Liefs Marissa  

Gift A Licious 

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.