Meet Gift A Licious

Hi, mijn naam is Marissa en ik ben de persoon achter Gift A Licious.   
Het idee voor Gift A Licious begon al zo’n 10 jaar geleden. Ik maakte voor verjaardagen en speciale gelegenheden, zoals Kerst en Valentijnsdag, mooi verpakte cadeautjes met een persoonlijk tintje. Deze werden altijd zeer gewaardeerd door mijn familie en vrienden. Toen ik een keer op een verjaardag was waar ik wederom een compliment kreeg dat ik altijd van die mooi verzorgde cadeaus gafbegon het te kriebelen: Misschien moet ik hier iets mee gaan doen? 

Na een middag brainstormen met de hele familie (ik woonde toen nog thuis bij mijn ouders) kwamen we al snel op een leuke bedrijfsnaam "Gift A Licious". Ik vroeg direct een domeinnaam aan en stond op het punt te beginnen met het schrijven van een bedrijfsplan. Helaas werden de plannen in de war geschopt omdat de diagnose MS bij mij werd vastgesteld. Op dat moment staat je wereld op zijn kop en is ondernemen het laatste waar je aan kan denken.   

Nu 10 jaar later... 

Wat begon als een droom, is vandaag werkelijkheid geworden! Gift A Licious is de afgelopen jaren altijd bij me gebleven waardoor de naam voor mij symbolisch is geworden. Ik heb de bedrijfsnaam jaren geleden bedacht en de domeinnaam heb ik altijd aangehouden. Gift A Licious staat aan het begin van haar verhaal, haar merk en haar eigen identiteit. Deze identiteit is de eerste indruk van het merk. Je weet wat ze zeggen; maak een goede eerste indruk en je zult herinnerd worden. De look en feel van Gift A Licious is duurzaam, zacht, stijlvol maar zeker ook vertrouwd. Het roept een rustig, en betrouwbaar gevoel op, en dat is ook precies wat ik wil uitstralen!  

Moodboard

Mijn missie is om met Gift A Licious heel veel mensen blij te maken met mooie en unieke cadeaus. Zowel de mensen die een origineel cadeau willen geven aan anderen maar natuurlijk ook de gelukkige ontvangers die een mooi verzorgde verrassing open mogen maken. 

Gift A Licious zal dit mogelijk gaan maken door persoonlijke en gevarieerde creaties te leveren. Of je nu een geurkaars besteld of een zelf samengestelde giftbox, de ontvanger zal elke keer weer verrast worden hoe hun cadeau is ingepakt: Met alle liefde en zorgvuldigheid. 

Als je aan mij vraagt “En waar sta je nu over 10 jaar?” Dan hoop ik dat ik de klanten kan verwelkomen in een fysieke giftshop! Dat lijkt mij nou zo gaaf! Dan hoor je ook de verhalen achter de cadeaus. Waarom een bepaald cadeau wordt gegeven en aan wie. 

Maar voor nu ga ik mij volledig focussen op de webshop. Dit is namelijk pas het begin ik heb nog zoveel meer leuke ideeën en plannen voor Gift A Licious. Alvast een kleine spoiler voor volgend jaar: Ik ben bezig met het opzetten van Studio Gift A Licious. Dit zal een onderdeel worden van de webshop voor maatwerk cadeaus en giftboxen voor bedrijven. Binnenkort meer hierover, dus… stay tuned! 

Bedankt voor het lezen van mijn allereerste blog en kijk lekker rond op de webshop. Hopelijk vind je iets dat bij je past, of een mooi cadeau om te geven!

Liefs Marissa - Gift A Licious   

 

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.